Klar for å spille ekte “Final Fight” type spill på Amiga? Nå er det ikke lang ventetid til Metro Siege kommer, men før det skjer vil utviklerne ha tilbakemeldinger.

Både Tech Preview og Demo Preview

Ved å klikke deg inn her, så kan du laste ned demo av Metro Siege.

Selv har jeg testet Metro Siege på min Amiga 1200 68060 100MHz. Rapporterte det videre til utviklerne at det fungerer helt fantastisk. Prøvde å bruke Amiga CD32 kontroller og alt stemte helt perfekt.

I tillegg til min test, har jeg fått vite av Amiga bekjente på IRC med 1MB RAM Amiga 500 at spillet fungerer supert. På min Amiga 1200 fungerer spillbarheten, lydeffektene, musikken og grafikken perfekt sammen. Jeg har aldri spilt et “Final Fight” type spill på Amiga som er så bra noensinne. Hvorfor ble ikke Final Fight porten gjort på samme måte???

Sjekk ut disse fete skjermbildene fra Metro Siege

Det er utrolig gøy å se hvor dedikerte utviklerne av Metro Siege er. Detaljene i spillet kan man virkelig se at de har brukt mye tid på. På Amitopia kan du lese intervju med utviklerne. Her er det ildsjeler som hadde og har som mål å vise at Amiga var og er et av de beste datamaskinene for spilling.

Metro Siege er et spill jeg får tårer av. Her er det så mye å skryte av, og jeg gleder meg til å få sett hele spillet til slutt. Demoen slutter på en måte som gjør at jeg bare må ha det!

Metro Siege er en god grunn til å ta frem Amigaen igjen fra loftet. Last det ned og prøv det nå!

#amigano – tirsdag 23 juli kl 00.32

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *