Fra 21. til 25. august, er det Gamescom igjen i år. I fjor var det populært med retro del på messen, så i år handler også ikke bare om de nyeste spillene. Den handler også om Retro, der du kan prøve ut Retro maskiner med oppmot 50 års historie!

Det er virkelig verdt det å dukke opp på Gamescom i år!

Velkommen til Retro område på Gamescom

I hall 10.2, kan du oppleve alt fra Pong som kom i 1972 til Amiga. Her vil du også finne Commodore 64 og Super Nintendo.

I tillegg til retro maskiner, vil du se musikk og danse retromaskiner på Gamescom. Du vil også få oppleve Pinball og andre elektro-mekaniske maskiner med mange års histroie. Det vil være et område i 10.2 hallen hvor det vil bli vist frem maskiner fra alle mulige år slik at selv pappaer kan bli rørt av å besøke messen med sine barn f.eks.

Rimeligere billetter etter kl 16 alle dagene

Prisen for å komme inn er 29.50 Euro. Etter kl 16, så koster det 9.50 Euro og det er familie billett til 65 Euro. På lørdagen er det litt dyrere, da koster inngangen 39 Euro. Dvs 352 kr for hele dagen torsdag, fredag og søndag, mens på lørdagen er prisen 465kr.

Så dersom du er interessert i retro, og er også interessert i det nyeste som skjer i spillverdenen. Så er Gamescom i år noe som du bør besøke uansett grad av spill-interesse.

Gamescom spillmessen avholdes i Cologne fra 21 til 25 August 2024 i år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *